Apr
04
Kifissia Empathy Circle Facilitation Training Introduction TIMES: 10am PT 1pm ET 6pm GMT 7pm CET 6pm UTC+1 Join us in a drop in Empathy Café for an introduction and orientation to the Empathy Circle Facilitation Training. ...
Další informace Sat, Apr 04 - Feb 26
Vytvořeno s láskou a odvahou Rebelie proti vyhynutí (Extinction Rebelliion, XR) je naše společné hnutí. Všechny naše výtvarné motivy a umělecká díla mohou být nekomerčně využívána pro záchranu planety. To neznamená výrobu propagačních předmětů k prodeji ani odvádění části zisku na účet XR. Neschvalujeme ani neprovozujeme merchandising a budeme postihovat každého, kdo by to dělal. Symbol vyhynutí vytvořil v roce 2011 pouliční umělec ESP a propůjčil ho Rebelii za stejných podmínek: www.extinctionsymbol.info