Nov
18
Empathy Cafe (2 hours) HOW HAS COP26 MADE ME FEEL? 🍂 Same topic at different time: THURSDAY 8am UTC & UK time (GMT) / 9am CET / 7pm AEDT / Click to check your time zone: https://bit.ly/3F7vcW8 FRIDAY, at 6pm ...
Další informace Thu, Nov 18 - Apr 29
Dec
31
Online event W 2021 URATUJĘ ŚWIAT! 🍀 Hope dies, action begins! Nadzieja umiera, zaczyna się akcja! W 2021 uratujemy świat i weźmiemy sprawy w swoje ręce! Zrobimy to razem: zmienimy świat, wprowadzimy trwałe zmiany i zbudujemy ...
Další informace Fri, Dec 31 - 20:00
Vytvořeno s láskou a odvahou Rebelie proti vyhynutí (Extinction Rebelliion, XR) je naše společné hnutí. Všechny naše výtvarné motivy a umělecká díla mohou být nekomerčně využívána pro záchranu planety. To neznamená výrobu propagačních předmětů k prodeji ani odvádění části zisku na účet XR. Neschvalujeme ani neprovozujeme merchandising a budeme postihovat každého, kdo by to dělal. Symbol vyhynutí vytvořil v roce 2011 pouliční umělec ESP a propůjčil ho Rebelii za stejných podmínek: www.extinctionsymbol.info